Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - مدیرعامل شرکت سایپادیزل، با اشاره به برنامه های گسترده این شرکت در جهت افزایش سهم بازار، ابراز امیدواری کرد، شرکت سایپادیزل به روزهای اوج خود باز گردد.

به گزارشگروه خودرو پول‌نیوز، رسول محمدصادقی در سخنان خود در نشست سراسری نمایندگان فروش و خدمات پس از فروش شرکت سایپادیزل با تأکید بر ارادة هیأت مدیره بر رفع موانع موجود و بهره گیری از تمام ظرفیت های درون و برون سازمانی، از برنامه های گسترده این شرکت در راستای افزایش سهم بازار و فروش محصولات خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرعامل شرکت سایپادیزل، ضمن اشاره به منویات مقام معظم رهبری در پیام نوروزی معظم له خاطرنشان کرد: موضوع اقتصاد مقاومتی به عنوان مرجع تمام اقدامات در شرکت سایپادیزل مورد توجه همه ارکان مجموعه است و در این راستا، با مذاکرات متعددی که با شرکای خارجی خود نظیر؛ ولوو، رنو، دانگ فنگ، فوتون و ... داشته ایم، افزایش عمق ساخت داخل محصولات تولیدی در دستور کار قرار گرفته است.

وی با اشاره به توجه ویژه شرکت سایپادیزل به توسعه سبد محصولات خود در سال جاری تأکید کرد: در حال حاضر شرکت سایپادیزل، متنوع ترین سبد محصول در تمامی رده های کامیونت و کامیون های باری، کمپرسی و کشنده را در بین خودروسازان تجاری داراست، که با هدف گذاری های صورت گرفته، در سال جاری، محصولات جدیدی نیز به این سبد افزوده خواهد شد.

مدیرعامل سایپادیزل همچنین با اشاره به اهمیت و نقش تعیین کننده نوسازی ناوگان فرسوده تجاری کشور، اضافه کرد: خروج 70 هزار دستگاه خودروی تجاری فرسوده از چرخه حمل و نقل و جایگزینی خودروهای نو و باکیفیت، فرصت مناسبی است تا ضمن ارائه خدمتی مهم و زیرساختی به صنعت کشور و فعالان حوزه حمل و نقل، زمینه های ایجاد اشتغال و کار مضاعف را در شرکت سایپادیزل فراهم نمود.

محمدصادقی همچنین، از مذاکرات متعدد سایپادیزل با بانک های عامل طرح نوسازی برای تأمین به موقع منابع مالی مربوط به این طرح خبر داد و افزود: در حال حاضر، یکی از اولویت های مهم، موضوع تأمین منابع مالی و سهولت در پرداخت تسهیلات مقرر شده به مشتریان است که به یاری خداوند و همکاری بانک های طرف قرارداد، این امر در حال پیگیری و انجام است و از این پس، شاهد شتاب بیشتری در تحویل خودروها به مشتریان خواهیم بود.

عضو هیأت مدیره شرکت سایپادیزل، همچنین ضمن تأکید بر نقش حیاتی خدمات پس از فروش در صنعت خودرو، خاطرنشان کرد: بازنگری رویه های موجود بر اساس نگاه استراتژیک به مقوله خدمات پس از فروش و افزایش کمی و کیفی ارئه خدمات به مشتریان در شرکت خدمات فنی رنا، از دیگر برنامه های مهم سایپادیزل در سال جاری به شمار می آید.

محمدصادقی در ادامه با اشاره به نقش مهم و بسزای نمایندگی های فروش به عنوان پیشانی اصلی ارتباط با مشتری در اقصی نقاط کشور، یادآور شد: یکی از وظایف نمایندگان محترم، انعکاس بازخوردها و نظرات مشتریان به شرکت مادر است که چنانچه این مهم به درستی و با درک صحیح از خواسته های مشتری صورت پذیرد، ضمن افزایش رضایتمندی مشتریان و تسریع در برآورده نمودن نیازهای ایشان، زمینه های رشد و بهره وری در سازمان را فراهم خواهد نمود.

وی در پایان از استقبال مجموعه مدیریتی سایپادیزل از نظرات و پیشنهادات سازنده نمایندگان فروش و خدمات پس از فروش بعنوان یکی از ارکان اصلی خانواده بزرگ سایپادیزل، خبر داد و ابراز امیدواری کرد: با برگزاری بیشتر جلساتی از این دست، شاهد تعامل بیشتر زنجیره مشتریان، نمایندگان و شرکت های سایپادیزل و رنا در راستای بهبود وضعیت عملکردی در بخش های مختلف کاری خواهیم بود.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۶۱۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضد حمله آمریکا به توسعه روابط ایران با شرق | فشار بر مالزی

همشهری آنلاین - گروه سیاسی: آمریکا و اروپا در جریان حمله هوایی رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و پاسخ ایران به این حمله، به دنبال تحریم‌های اقتصادی شدیدتری علیه ایران برآمده‌اند. این اقدام ناعادلانه تشدید فشارها بر متحدان ایران را هم دنبال می‌کند و از این طریق به دنبال منزوی ساختن ایران در روابط اقتصادی خود با کشورهای شرق و جنوب شرق آسیاست. در بخشی از این حرکت مرموزانه، کاخ سفید با ادعای وساطت نفتی مالزی در فروش نفت ایران به چین، در پی بر هم زدن روابط این کشورهای آسیایی برآمده است.

مالزی در مواضع ضد اسرائیلی به‌ویژه در جریان جنگ اخیر حماس و رژیم صهیونیستی نقش پررنگی از خود نشان داده است. تنها یک روز پس از حمله حماس به اسرائیل در ۷ اکتبر، وزارت خارجه مالزی بیانیه‌ای منتشر کرد که در آن از دولت اسرائیل به عنوان «دولت آپارتاید» یاد کرد که فلسطینی‌ها را تحت «اشغال، محاصره و رنج طولانی‌مدت غیرقانونی» قرار می‌دهد.

ایران در حال حاضر سومین شریک تجاری بزرگ مالزی در خاورمیانه پس از امارات متحده عربی و عربستان سعودی است. مهمتر از آن، مالزی مدت‌هاست که یکی از معدود کشورهایی است که شهروندان ایرانی می‌توانند بدون ویزا به این کشور سفر کنند، شرایطی که اقامت حدود ۲۰۰ هزار ایرانی از جمله صاحبان مشاغل، گردشگران و دانشجویان دانشگاه‌های انگلیسی زبان در این کشور را رقم زده است.

در موج فشارهای اروپایی برای تحریم سپاه پاسداران، گزارش‌های مشابه مدعی نفوذ سپاه پاسداران به تمام حوزه جنوب شرق آسیا شدند و به فضاسازی‌ها در این خصوص دامن زدند.

اندیشکده واشنگتن با طرح این موضع ضدایرانی که «مالزی محیطی مناسب برای فروش غیرقانونی نفت ایران است و تهران را قادر می‌سازد تا از تحریم‌های آمریکا فرار کند»، مدعی شد «مالزی با برچسب‌گذاری مبدأ محموله‌ها به‌نام کشور طرف سوم مانند عمان، امارات و خود مالزی، مبدأ محموله را پنهان می‌کند. به طور مشخص، چین در نوامبر ۲۰۲۳ رکورد واردات ۱.۲ میلیون بشکه در روز نفت از کوالالامپور را ثبت کرد که دو برابر مقدار نفتی است که مالزی تولید می‌کرد (حدود ۶۰۰ هزار بشکه در روز). در همین حال، صادرات ماهانه نفت ایران - که ۹۱ درصد آن به چین می‌رود - در اوت گذشته (مردادماه ۱۴۰۲) به بالاترین حد تخمین زده شده در پنج سال گذشته رسید.»

ایالات متحده بارها به دنبال محدود کردن روابط رو به رشد کوالالامپور با ایران از طریق تحریم نهادهای مختلف مستقر در مالزی بوده است. در فوریه ۲۰۲۳، وزارت خزانه‌داری سه شرکت در مالزی و سنگاپور را به تسهیل فروش و حمل میلیون‌ها دلار نفت و مواد پتروشیمی از طرف یک شرکت با ارتباطات شناخته شده با ایران متهم کرد. در ماه دسامبر، چهار شرکت دیگر در مالزی و یک شرکت در اندونزی به دلیل مشارکت در تسهیل برنامه هواپیماهای بدون سرنشین ایران تحریم شدند.

موسسه واشنگتن درباره اقدامات خصمانه آمریکا در تشدید فشارها بر ایران و درگیر کردن مالزی در این مسئله نوشته است «در مورد اقدامات کوالالامپور علیه اسرائیل و در حمایت از حماس، دولت بایدن تاکنون اقدامات خود در این زمینه را محدود به اخطارهای دیپلماتیک وزارت خارجه ایالات متحده و احضار سفیر مالزی در واشنگتن کرده است. ایالات متحده بیشترین توجه خود را معطوف به اقدامات تنبیهی و پیشدستانه در نقاطی کرده است که تصمیمات مالزی به‌طور مستقیم اهداف ایالات متحده را تهدید می‌کند، مانند تسهیل فروش غیرقانونی نفت ایران و ایجاد فضای مناسب برای فرار از تحریم‌ها.»

کد خبر 847278 برچسب‌ها ایران و آمریکا خبر ویژه ایران و مالزی

دیگر خبرها

  • ایده برای طراحی سایت شرکتی
  • قیمت جدید ۲۲ محصول ایران خودرو و سایپا در بازار + جدول
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار “جهش تولید با مشارکت مردم” با طراحی و تولید محصولات جدید
  • ضد حمله آمریکا به توسعه روابط ایران با شرق | فشار بر مالزی
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • تعلل کویرتایر در تحویل فروش های اینترنتی
  • تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکاران است
  • افزایش ۱۱.۷ درصد فروش پاکشوما در فروردین ۱۴۰۳
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • شرکت‌های تبلیغاتی اینستاگرام