Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک» به نقل از سایپانیوز، محمدعلی تیموری به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی كارگر ضمن بازدید از خطوط تولید و حضور در جمع كارگران، نیروی انسانی را مهم ترین و اصلی ترین ركن تولید خودرو دانست و اظهار داشت: نیروی انسانی كارآمد می تواند محصول اقتصادی تولید كند و از آنجا كه گروه خودروسازی سایپا به دنبال تولید اقتصادی دو محصول است قطعا با تكیه بر توان و دانش كارگران و مهندسان داخلی می تواند ضمن تحقق تولید اقتصادی خودروهای شاهین و كوییك، رشد تولید را در سال جاری محقق كند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینكه ضرورت دارد به منابع انسانی در بخش های خط تولید، كیفیت، زنجیره تامین و سایر بخش ها توجه ویژه داشته باشیم، تصریح كرد: نیروی انسانی برای ما اهمیت قابل توجهی دارد چرا كه اعتقاد داریم از این طریق می توان به توسعه و تعالی صنعت خودرو دست یافت.

تیموری با تاكید بر اینكه ارتقای كیفیت، كاهش هزینه ها، تحویل به موقع خودروها به مردم و افزایش ایمنی محصولات وابسته به نیروی انسانی است، گفت: هدف گذاری ما این است كه با همت كارگران، مهندسان و كارشناسان گروه خودروسازی سایپا بیش از گذشته از ظرفیت ماشین آلات و خطوط تولید استفاده كنیم؛ اگر از تمام ظرفیت موجود استفاده كنیم به طور قطع می توان با سرعت بیشتری به 8 فرمان ابلاغ شده از سوی رئیس جمهور دست یافت.

او با اشاره به ارتقای كیفیت محصولات سایپا و تولید اقتصادی كه این مجموعه دنبال می كند، افزود: از اواخر سال گذشته با هدف افزایش تولید و ارتقای كیفیت، تصمیم گرفته شد كه تولید اقتصادی دو محصول شاهین و كوییك پیگیری شود از این رو سعی شد تا چالش ها و نارضایتی هایی كه از خودروی شاهین وجود دارد، با كمك مهندسان مرتفع شد.

رضایت كامل از محصولات سایپا

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با اشاره به اینكه ارتقای كیفیت شاهین از ماه های پایانی سال 1400 در دستور كار قرار گرفت، تصریح كرد: برخی مشتریان از صدای شاهین در اتاق گلایه داشتند از همین رو فرآیند ایزوله كردن اتاق طی 45 روز انجام شد و تمام محصولات از هفته آخر اسفندماه سال گذشته با سیستم جدید (حذف كامل صدای اتاق) تولید شده است؛ در این میان برای ارتقای كیفیت موتور شاهین برنامه ای تدوین كه خوشبختانه نتایج خوبی حاصل شد.

او ادامه داد: نارضایتی از شیشه بالابر و فوم صندلی های خودرو شاهین وجود داشت كه با همت كارشناسان و مهندسان تمام این چالش ها مرتفع و استانداردسازی لازم صورت گرفت لذا مردم رضایت نسبی از خودرو شاهین پیدا كردند، این اقدامات یاد شده در مورد خودرو كوییك هم انجام خواهد شد تا مردم از كیفیت خودروهای اقتصادی گروه خودروسازی سایپا رضایت كامل داشته باشند.

كیفیت و پاسخگویی مناسب به مشتریان

تیموری با یادآوری اینكه خودرو كوییك به جهت آنكه سال های متمادی است كه تولید می شود بخش زیادی از مشكلات آن اصلاح شده، افزود: ارتقای كیفیت خودرو كوییك در دستور كار قرار گرفته است تا مردم رضایت صددرصدی از این خودرو داشته باشند.

او با بیان اینكه در راستای كسب رضایت مشتریان، افرادی كه در گذشته خودرو شاهین خریداری كردند خدمات پس از فروش ویژه دریافت خواهند كرد، گفت: كیفیت و پاسخگویی مناسب به مشتریان، رمز موفقیت و بقا یك بنگاه اقتصادی است به همین جهت حدود 2 هزار پروژه ارتقاء كیفیت محصول در فرآیند تولید و زنجیره تامین قطعات تعریف شده كه در حال اجرا است.

پاسخ دهی مناسب به مشتریان

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با اشاره به تحقق 8 فرمان ابلاغ شده از سوی رئیس جمهور و برنامه های كه این مجموعه برای سال جاری دارد، خاطرنشان كرد: تولیدات امسال دو ویژگی دارد كه یك بخش آن رشد تولید و دیگری تولید به صورت عبور مستقیم است؛ در حال حاضر 97 درصد خودروهایی كه تولید می شود به واحد فروش تحویل داده می شود و این امر به منزله ارتقای كیفیت و پاسخ دهی مناسب به مشتریان است.

او گفت: در 8 فرمان ابلاغ شده، رشد تولید تا 50 درصد تكلیف شده است اما سعی و تلاش ما این است كه رشد تولید را به بیش از 65 درصد برسانیم از همین رو ضمن افزایش تولید در حال تجاری سازی خودروهای كف پاركینگ هستیم.

خودروهای كف پاركینگ به 20 هزار دستگاه می رسد

تیموری تصریح كرد: زمانی كه وارد گروه خودروسازی سایپا شدم این مجموعه 80 هزار خودرو ناقص، 5 هزار و 200 خودرو یورو4 و هزار و 700 خودرو بدون گارانتی و بلاتكلیف در كف پاركینگ داشت، لذا با برنامه ریزی دقیق این تعداد به 29 هزار خودرو رسیده و تا پایان ماه جاری مجموع خودروهای كف پاركینگ به 20 هزار دستگاه می رسد.

او با تاكید بر اینكه خودروهای كف پاركینگ بعد از تكمیل دوباره به بخش بازرسی می رود تا كیفیت آن مورد سنجش قرار گیرد، اظهارداشت: در فروردین ماه سال جاری و برای اولین بار گروه خودروسازی سایپا 37 هزار خودرو آماده تحویل داشت كه 16 هزار دستگاه از تجاری سازی خودروهای كف پاركینگ و 21 هزار دستگاه تولید اولین ماه سال بود.

پیاده سازی 8 فرمان رئیس جمهور

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا تصریح كرد: استراتژی ما این است كه با همت تمام بخش ها و برنامه های دقیقی كه تنظیم شده 8 فرمان رئیس جمهور را پیاده سازی كنیم؛ از همین رو ضمن حركت به سمت صفر شدن خودروهای كف پاركینگ در حال برنامه ریزی برای عرضه 3 محصول جدید به بازار هستیم كه یكی از آنها تولید ون اقتصادی است. امیدواریم تا پایان سال جاری تاییدیه های لازم اخذ شود و این خودرو روانه بازار شود.

او گفت: در خصوص واگذاری سهام و حركت به سمت خصوصی سازی هم برنامه جامعی تدوین شده و كارهای كارشناسی دقیقی صورت گرفته است؛ نتایج تحقیقات در ماه جاری استخراج خواهد شد و پس از آن سهام درون گروهی واگذار خواهد شد تا با بودجه ای كه به دست می آید بتوان برنامه های محول شده را اجرایی و پیاده سازی كرد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ماه رمضان کفاره روزه فطریه نادر طالب زاده روز ملی خلیج فارس دعای روز بیست و نهم رمضان تولید خودرو صنعت خودرو بازار خودرو محصولات سایپا ماه رمضان کفاره روزه فطریه نادر طالب زاده روز ملی خلیج فارس دعای روز بیست و نهم رمضان گروه خودروسازی سایپا خودروهای کف پارکینگ مناسب به مشتریان تولید اقتصادی ارتقای کیفیت نیروی انسانی هزار دستگاه رئیس جمهور رشد تولید سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۲۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معامله ۳۶ همت انواع کالا و محصول در بورس کالا

معامله ۳ میلیون و ۲۸۱ هزار تن انواع کالا و محصول به ارزش ۳۶.۱ هزار میلیارد تومان در هفته گذشته در بورس کالا انجام شد. - اخبار بازار -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، آمار معاملات بازار فیزیکی بورس کالای ایران نشان می دهد در هفته‌ای که گذشت 400 شرکت در تالارها و بازار فرعی کالا و محصولشان را عرضه کردند که به معامله 3 میلیون و 281 هزار تن انواع کالا و محصول به ارزش 36.1 هزار میلیارد تومان منتهی شد. ارزش معاملات 10 شرکت برتر 15.9 هزار میلیارد تومان برآورد شد.

بر این اساس بورس کالای ایران برترین های بورس کالا در هفته منتهی به 7 اردیبهشت را براساس ارزش فروش شرکت ها در بازار فیزیکی اعلام کرد که جزییات رتبه‌بندی جایگاه شرکت‌ها از لحاظ فروش به شرح زیر است:

. ملی صنایع مس ایران (فملی) با ثبت معامله 6 هزار و 400 تن تمس کاتد، مس کم عیار، مس مفتول و سولفور مولیبدن به ارزش 2 هزار و 805 میلیارد تومان در رتبه نخست ایستاد.

. فولاد خوزستان (فخوز) با فروش 138 هزار و 400 تن شمش بلوم، آهن اسفنجی، تختال و آرگون به ارزش 2 هزار و 729 میلیارد تومان، دوم شد.

. فولاد کاوه جنوب کیش (کاوه) با فروش 85 هزار و 500 تن شمش بلوم و ضایعات نرمه آهن اسفنجی به ارزش 2 هزار و 3 میلیارد تومان، سوم شد.

. مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب با ثبت معامله 11 هزار و 850 تن شمش آلومینیوم به ارزش یک هزار و 821 میلیارد تومان در رتبه چهارم ایستاد.

. پالایش نفت اصفهان (شپنا) با فروش 104 هزار تن وکیوم باتوم، لوب کات سبک و گوگرد گرانوله به ارزش یک هزار و 486 میلیارد تومان پنجم شد.

. مجتمع فولاد خراسان (فخاس) با ثبت معامله 55 هزار تن شمش بلوم و میلگرد به ارزش یک هزار و 298 میلیارد تومان، ششم شد.

. معدنی و صنعتی چادرملو (کچاد) با فروش 245 هزار تن کنسانتره و گندله سنگ آهن به ارزش یک هزار و 53 میلیارد تومان در رتبه هفتم ایستاد.

. معدنی و صنعتی گل گهر (کگل) نیز با ثبت معامله 190 هزار تن گندله سنگ آهن به ارزش یک هزار و یک میلیارد تومان هشتم شد.

. پالایش نفت بندرعباس (شبندر) 64 هزار تن وکیوم باتوم، لوب کات سنگین و سلاپس واکس به ارزش 962 میلیارد تومان فروخت نهم شد.

. صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان با فروش 162 هزار تن گندله سنگ آهن و ثبت ارزش 816 میلیارد تومان دهم شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل
  • قیمت محصولات سایپا شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ افزایش قیمت شاهین و کوییک در بازار
  • معامله ۳۶ همت انواع کالا و محصول در بورس کالا
  • قیمت جدید ۲۲ محصول ایران خودرو و سایپا در بازار + جدول
  • خودروهای مشهور با فروش غافلگیرکننده، از بیتل تا ماتیز و پژو 206 (+عکس)
  • ترمز ریزش قیمت خودرو کشیده شد/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، کوییک و دنا + جدول
  • ۱۲ زنجیره ارزش در مازندران تعریف شد/ حضور ۲۷ واحد تولید در اکسپو
  • قیمت محصولات سایپا پنجشنبه ۶ اردیببهشت ۱۴۰۳؛ تفاوت ۳۰ میلیونی قیمت پراید در کارخانه و بازار
  • قیمت جدید شاهین در بازار / این مدل ۸۷۰ میلیون تومان شد + جدول قیمت