Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت پلاسکوکارسایپا در حاشیه نوزدهمین نمایشگاه خودرو شیراز گفت: برگزاری نمایشگاه با هدف بازار یابی و عرضه محصولات به مشتریان است و شرکت پلاسکوکارسایپا هم در این زمینه بر اساس برنامه ریزی انجام شده با حضوری فعال در عرصه نمایشگاهی به دنبال توسعه بازارهای خود است.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از سایپانیوز، محمد هاشمی خواه با بیان مطلب فوق افزود: بر اساس سیاست های جدید گروه خودروسازی سایپا مبنی بر اینکه تمامی شرکت های این گروه، باید بتوانند بازاریابی و فروش محصولات خود را انجام داده و درآمد زایی داشته باشند، شرکت پلاسکوکارسایپا هم در سال جاری با حضور مستمر در عرصه نمایشگاهی نسبت به سال گذشته توانسته مسیر خوبی را در توسعه کسب و کار خود دنبال کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: بر اساس هماهنگی های انجام شده با شرکت های سایپایدک و همراه خودرو سایپا، شرکت پلاسکوکارسایپا توانسته علاوه بر تامین نیاز خودروهای تولیدی گروه سایپا، در حوزه قطعات و خدمات پس از فروش هم شرایط خوبی ایجاد کند.

هاشمی خواه تصریح کرد: پلاسکوکارسایپا با قدمت حدود ۵۹ سال توانسته در سال های اخیر به عنوان یک شرکت فعال در حوزه قطعات سپر، رودری و کنسول خودروهای گروه سایپا، خود را در بازار مطرح کند و برای گروه سایپا ارزش آفرین باشد.

او افزود: با حمایت های مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا این شرکت در چند ماه اخیر حضوری فعال در بازار قطعات داشته و در نمایشگاه های مختلفی که از ابتدای سال تاکنون برگزار شده شرایط کسب و کار مناسبی را ایجاد کرده است.

مدیرعامل شرکت پلاسکوکارسایپا افزود: قطعا تا پایان سال در نمایشگاه های خودرو سراسر کشور حضور خواهیم یافت و امیدواریم بتوانیم علاوه بر سایر روش هایی که برای توسعه کسب و کار دنبال می کنیم، در این حضور نمایشگاهی به برنامه های تعریف شده خود برسیم که خوشبختانه تاکنون شرایط خوبی را دنبال کرده ایم.

او افزود: پلاسکوکارسایپا در تولید محصولات جدید گروه سایپا نیز فعالیت های خوبی را شروع کرده و با طراحی قالب های جدید و به کارگیری دستگاه های مدرن و مطابق با تکنولوژی روز بر اساس برنامه ای مدون در تلاش برای تولید قطعات خاص این محصولات هستیم.

هاشمی خواه تاکید کرد: با توجه به اینکه تعدادی از خودروهای گروه سایپا در حال حاضر از خطوط تولید خارج شده اند ولی در جامعه تعداد زیادی از آنها وجود دارد، بر اساس برنامه ریزی به دنبال آن هستیم که برای بازار قطعات در این زمینه هم حضوری پر رنگ تر از گذشته داشته باشیم و با تولید قطعاتی چون رودری، سپرها و کنسول در این زمینه ارائه خدمات بهتری به مشتریان داشته باشیم.

او تاکید کرد: در تلاش هستیم ظرفیت عملیاتی شرکت را افزایش دهیم و از حداکثر آن بهره ببریم تا علاوه بر تامین نیاز محصولات تولیدی گروه سایپا، در بازار قطعات و تامین خواست سایر شرکت های خودروساز داخلی ارائه خدمات داشته باشیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بازار قطعات گروه سایپا بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۸۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلماسی فعال انرژی بسترساز بهبود شرایط اقتصادی است/ صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشور‌ها اهمیت دارد

به گزارش تابناک اقتصادی؛ فروش نفت و گاز در شرایط تحریمی اقتضاهای خاص خودش را دارد. در شرایطی که فروش این منابع توسط کشور با محدودیت روبروست و تحریم کنندگان تلاش خود را در راستای فلج کردن اقتصاد کشور به کار گرفته اند، چاره اندیشی برای فروش نفت و گاز کشور ضروری است.

در همین راستا، وزارت نفت به اجرای سیاست هایی به منظور حل مشکلات کشور در شرایط تحریمی پرداخت. به اجرا گذاشتن دیپلماسی فعال و هوشمندانه در ارتباط با همسایگان از جمله سیاست هایی بود که دولت سیزدهم در پیش گرفت. در اثر این سیاست ها، بهبود روابط با پاکستان، ترکمنستان، عراق و ترکیه در دستور کار قرار گرفت و بسترسازی برای از سر گیری خط لوله صلح، آغاز دوباره سوآپ گاز از ترکمنستان و ادامه فروش گاز به ترکیه و عراق تحقق یافت.

سیاست دیگری که وزارت نفت دنبال کرد، صدور خدمات فنی و مهندسی به کشورهای دیگر و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی بود. در شرایطی که به لحاظ مالی در مضیقه هستیم، تلاش کردیم از طریق ارائه خدمات به سایر کشورها و فروش نفت به آن ها به همکاری در پالایشگاه هایشان بپردازیم.

نظرات محمدحسن دیده ور، عضو اتاق بازرگانی ایران را در خصوص دیپلماسی فعال انرژی دولت سیزدهم و مزیت هایی که برای کشور داشته است، در ادامه می خوانید.

دیده ور در گفتگو با تابناک اقتصادی در خصوص دیپلماسی انرژی فعال دولت سیزدهم خاطرنشان کرد: دیپلماسی اقتصادی فعال در حوزه انرژی و سیاست گذاری کلان در توسعه تجارت انرژی کشور دو بال سیاست خارجی ایران بوده است که به موازات یکدیگر پیش رفتند و توانستند کمک زیادی به رشد فروش نفت ایران داشته باشند.

خوشبختانه شاهد هستیم که روابط کشورمان نیز با همسایگان در حال بهبود است. به طور مثال، تنش زدایی ای که از روابط خود با عربستان کردیم، بسیار به جا و مناسب بود. بهبود روابط با هند، ترکمستان و عراق نیز اقدام خوبی در جهت توسعه تجارت انرژی کشور بوده است.

عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی خاطرنشان کرد: بخش زیادی از این موضوع که امور کشور در حال پیشرفت است، به موضوع بهبود روابط با دیگر کشورها برمی گردد. در حوزه های مختلف شاهد هستیم که سیاستمداران کشور در حال تنش زدایی و احیای روابط هستند که بسیار کمک کننده است.

دیده ور گفت: اشتیاق زیادی از سوی فعالان اقتصادی دیگر کشورها برای همکاری با ایران و فعالیت در فضای کشور ما وجود دارد. حتی فعالان اقتصادی کشورهای اروپایی به حضور در فضای اقتصادی ایران تمایل دارند. می توانیم از این فرصت ها به نحو احسن در راستای رشد اقتصادی کشور بهره ببریم.

وی ادامه داد: وزارت نفت اقدامات خوبی را در زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها به اجرا گذاشت. به ویژه در ونزوئلا فعالیت های خوبی داشتیم. ارائه خدمات به دیگر کشورها و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی را سیاست درستی می دانم. از این طریق به بازارسازی تضمینی برای نفت کشور می پردازیم و نوعی اشتغالزایی برای متخصصان داخلی کشور رقم می زنیم.

دیده ور گفت: قرار بود همکاری در پالایشگاه های فراسرزمینی در چند کشور دیگر نظیر سودان نیز پیگیری شود. به طور کلی صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی را مثبت ارزیابی می کنم.

وی ادامه داد: شرکت های واسطه ای در صنایع نفت و گاز سودهای سرشاری کسب می کنند. از طریق همکاری در پالایشگاه های فراسرزمینی و تبدیل نفت و گاز به فرآورده، می توانیم خودمان از این مزیت ها بهره مند شویم.

عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران خاطرنشان کرد: لازم است دولت پیگیری ای در مورد تحریم ها در مجامع بین المللی داشته باشد. برخی از اقلامی که مورد نیاز صنایع است، اصلاً تحت تحریم نیستند، اما متاسفانه مانند اقلام تحریمی با آن ها برخورد می شود و برایمان مشکل ساز شده است. دولت ایران می تواند این موضوع را در مجامع بین المللی پیگیری کند که همه اقلام مورد نیاز در صنایع تحریم نیستند.

 

دیگر خبرها

  • دیپلماسی فعال انرژی بسترساز بهبود شرایط اقتصادی است/ صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشور‌ها اهمیت دارد
  • افزایش ۱۱.۷ درصد فروش پاکشوما در فروردین ۱۴۰۳
  • طرح فروش سایپا با خودروی ۱۵۱ آغاز شد
  • آغاز فروش سایپا با خودروی ۱۵۱ آغاز شد
  • هشدار تند به دو پلتفرم فعال در خرید، فروش مسکن
  • آغاز فروش سایپا ۱۵۱ با قیمت جدید؛ افزایش قریب به ۵۰ میلیون تومانی وانت سایپا
  • آغاز فروش سایپا ۱۵۱ با نرخ جدید/ افزایش ۵۰ میلیون تومانی قیمت وانت پراید!
  • آغاز فروش سایپا ۱۵۱ با قیمت جدید/ افزایش ۵۰ میلیون تومانی وانت پراید!
  • آغاز فروش سایپا ۱۵۱ با قیمت جدید/ افزایش قریب به ۵۰ میلیون تومانی وانت سایپا
  • آغاز اولین طرح فروش فوق‌العاده سایپا؛ نام خودرو، قیمت و زمان تحویل